Handigste apps voor iPhone en iPad

Alle gebruikers van een iPhone of een iPad zijn altijd op zoek naar de handigste applicaties. Dit is natuurlijk het grote voordeel van de smartphone en het tablet, er gaan nieuwe deuren open dankzij de apps. Sommige applicaties zijn puur voor het vermaak, terwijl andere apps juist onwijs handig zijn en het leven wat makkelijker kunnen maken. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel van deze applicaties te vinden in de App Store, wij hebben daarom enkele handige apps op een rijtje gezet.

Uber

Stel jij staat midden in de nacht te wachten op de nachtbus of je hebt hem net gemist, wat dan? Op dit soort momenten kan de applicatie ‘Uber’ de helpende hand bieden. Met enkele muisklikken heb jij voor de beste prijs een chauffeur geregeld, die in de meeste gevallen binnen een paar minuten al voor jouw neus staat. De chauffeurs van Uber zijn geen officiële taxichauffeurs en kunnen daardoor veel scherpere prijzen aanbieden. Het is ook mogelijk om zelf een Uber chauffeur te worden en zelf te gaan rijden voor een leuk extra zakcentje.

Unibet app

Een van de beste apps om lekker vanuit huis Live mee te doen met weddenschappen op sport. OPverigens kun je ook gewoon vooraf wedden op wedstrijden, maar de mobiele Unibet app blijkt vooral erg in trek voor mensen die graag live tijdens een sportwedstrijd willen inzetten op het verloop. Op een corner of rode kaart bijvoorbeeld als je het hebt over voetbal. Ook wedden op Darten en Formule 1 is erg in trek, misschien wel dankzij het succes van onze landgenoten Van Gerwen en Verstappen repectievelijk. Sommige mensen kunnen de officiële app niet downloaden lijkt het. Dat heeft te maken met beplaalde landelijke of plaatselijke regels voor de Apple Store en de Google Playstore.  In dit bericht van Wedstrijd.tips lees je hoe je de Unibet app toch kunt downloaden.

Thuisbezorgd

Je kent het wel, je hebt na een lange en uitputtende dag geen zin meer om te gaan koken. Dat snappen wij helemaal en daarvoor is de Thuisbezorgd app meer dan handig. Deze applicatie kan worden gedownload op de iPhone en iPad en is volledig kosteloos. Bestel wat lekkers te eten bij een restaurant in de buurt en het staat snel op jouw eettafel. Daarnaast zal de app automatisch onthouden wat jij hebt besteld, zodat deze bestelling voor de volgende keer al klaarstaat.

Netflix

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder Netflix. Neem een abonnement bij deze aanbieder en bekijk wanneer jij dat wilt de beste series, films en documentaires. Het is ook mogelijk om deze series en films al van te voren te downloaden, waardoor deze ook zonder een internetverbinding bekeken kunnen worden. Het gehele aanbod van Netflix is beschikbaar via de app op de iPhone, iPad en Smart TV.