Memoji app

De gekste applicaties blijken een enorm groot succes bij de gebruikers. Een goed voorbeeld hiervan is de relatief nieuwe ‘Memoji’ applicatie. Het concept van deze app is zeer simpel. De gebruiker maakt een foto van zichzelf en de app veranderd deze automatisch in een unieke emoji. Deze applicatie komt uit de handen van dezelfde maker van als de Facetune app. De Memoji app zal jouw foto omtoveren in een speciale foto, bijvoorbeeld krijg jij hartjesogen of duiveloortjes op je gezicht geplakt.

Maak jouw selfie nog unieker!

Een selfie nog unieker maken is helemaal niet zo moeilijk, zeker niet als jij de juiste applicaties gebruikt. De Facetune app zorgt ervoor dat jouw gezicht zal worden rechtgetrokken, geen wallen maar een droom gezicht. De Memoji app levert juist een wat grappigere foto op. De bekendste emoji’s worden in jouw gezicht verwerkt, bijvoorbeeld een kusgezichtje.

Kleine minpuntjes

De Memoji app werkt alleen niet altijd even goed mee, soms is de app wat kieskeurig. Het is dan ook niet mogelijk om de applicatie te gebruiken op het gezicht van jouw huisdier. De gebruiker moet recht in de lens van de camera kijken, anders werkt die niet. Dit is dan ook wel het enige minpuntje dat wij konden vinden op de Memoji app!